Resultados globales: 1 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 1 registros  
1.
15 p, 2.5 MB Rennet-Induced Casein Micelle Aggregation Models : a Review / Salvador, Daniel (National University of Trujillo. Department of Agroindustrial Science) ; Acosta, Yoseli (National University of Trujillo. School of Agroindustrial Engineering) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Castillo Zambudio, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA))
Two phases are generally recognized in the enzymatic coagulation of milk: hydrolysis and aggregation, although nowadays more and more researchers consider the non-enzymatic phase to actually be a stage of gel formation made up of two sub-stages: micellar aggregation and hardening of the three-dimensional network of para-κ-casein. [...]
2022 - 10.3390/foods11091243
Foods, Vol. 11 Núm. 9 (2022) , p. 1243  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.