Facultat de Veterinària. Treballs de fi de grau
Aquesta col·lecció recull els treballs de fi de grau (TFG) elaborats pels estudiants de les dues titulacions de la Facultat de Veterinària de la UAB.
Estadístiques d'ús Els més consultats
Darreres entrades:
2024-03-04
13:22
1 p, 108.2 KB Elaboration of a food safety culture plan applied to an ovine and bovine slaughterhouse / Trabadelo López, Andrea ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-03-04
13:15
1 p, 80.8 KB Alternatives to salt and nitrites in meat products / Sisquella Calderón, Blanca ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-03-04
13:04
1 p, 159.4 KB Innovations in gluten-free bread / Sañé Puigví, Marc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-03-04
12:44
1 p, 3.4 MB Antinutrients: chemical structure, functionality and food practices to reduce its effect / Rodeja Compte, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-03-04
12:34
1 p, 1.4 MB The yeast Pichia pastoris as a cell factory for the production of recombinant proteins / Blanch Villar, Regina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-02-28
12:53
1 p, 2.8 MB Peach synthetic flavour design / Pérez Hernández, Melanie ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-02-28
12:04
1 p, 444.7 KB Modernisation of traditional foods / Nadal Pibernat, Elisenda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-02-27
17:00
1 p, 224.9 KB The importance of the microbiota in mood / Martínez García, Helena ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-02-27
16:53
1 p, 712.5 KB What is being worked on to increase the food shelf life? / López Rovira, Bruna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2024-02-27
16:42
1 p, 867.8 KB Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry / Farré Forcén, Inés ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]