Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/102194
La Cooperación comercial CE-ACP : Evaluación del Protocolo del Azúcar
Casanova, Maria Elisa

Publicació: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2007
Descripció: 16 p.
Col·lecció: Working Papers OBS ; 77
Resum: A pesar de que estos compromisos comerciales especiales han implicado sustanciales transferencias para algunos países ACP participantes, éstas no han logrado, en general, la expansión del bienestar económico de dichos países. Dan soporte a ello determinados elementos influyentes tanto en el diseño como en la aplicación del Protocolo. En consecuencia, se pretende aportar líneas de mejora de la política europea de cooperación al desarrollo de los países ACP beneficiarios del Protocolo en el ámbito del azúcar, en el marco de la nueva cooperación comercial CE-ACP y la propuesta de reforma de la OCM del azúcar.
Resum: Tot i que aquests compromisos comercials especials han implicat substancials transferències per alguns països ACP participants, aquestes no han aconseguit, en general, l'expansió del benestar econòmic d'aquests països. Donen suport a això determinats elements influents tant en el disseny com en l'aplicació del Protocol. En conseqüència, es pretén aportar línies de millora de la política europea de cooperació al desenvolupament dels països ACP beneficiaris del Protocol en l'àmbit del sucre, en el marc de la nova cooperació comercial CE-ACP i la proposta de reforma de l'OCM del sucre.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà.
Document: workingPaper
Matèria: Sucre -- comerç ; Unio Europea -- Relacions Exteriors -- ACP, Països ; Unió Europea -- Cooperació -- ACP, Països ; Assistència econòmica -- ACP, Països

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/204241


16 p, 205.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2012-12-11, darrera modificació el 2016-06-11



   Favorit i Compartir