Home > Course materials > Course guides > Disfagia i trastorns relacionats |
Date: | 2013-14 |
Abstract: | En acabar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: Avaluar i diagnosticar els trastorns de l'alimentació i la deglució en totes les edats i etiologies. Saber administrar el MECV-V i altres proves com l'EAT10 i la Tècnica de Payne) Conèixer les bases anatòmiques implicades en els procesos rehabilitadors de la deglució i de les restants post-cirurgia amb resultat de disfàgia. Conèixer i saber aplicar les maniobres i tècniques terapèutiques per a tractar els trastorns de l'alimentació i la deglució estudiats. Conèixer els productes específics per l'alimentació de pacients amb disfàgia. Conèixer les eines i productes més habituals tant per a l'avaluació com pel tractament dels problemes de deglució. Saber identificar els trastorns associats que comporten per tal de prendre decisions terapèutiques eficaces. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català |
Studies: | Logopèdia [2500893] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
5 p, 110.8 KB |