visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Working papers > Alimentació i nutrició al Vallès Occidental. Un segle i mig de canvis i permanències : |
Publicació: | Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2012 |
Descripció: | 26 p. |
Resum: | En aquest treball s'analitzen els canvis que es produeixen en la dieta de la població de la comarca catalana del Vallès Occidental entre finals del segle XVIII i 1936, un període marcat per les grans transformacions econòmiques i socials que experimenta aquesta comarca amb el procés d'industrialització, d'urbanització, l'intens creixement demogràfic i la transformació de la seva agricultura. El resultat serà una millora i canvis importants en la composició de la dieta, que es poden emmarcar en el context de l'anomenada transició nutricional, i que acaben repercutint a llarg termini en un augment dels nivells de vida i de benestar de la població. |
Drets: | L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: |
Llengua: | Català |
Col·lecció: | Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball |
Col·lecció: | Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2012_05 |
Document: | Working paper |
Matèria: | Agricultura ; Història ; 1787-1936 ; Vallès Occidental (Catalunya) ; Nutrició |
26 p, 97.9 KB |