visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Formatges baixos en greix |
Fecha: | 2013 |
Descripción: | 18 pag. |
Resumen: | Es tracta d'un treball de revisió bibliogràfica sobre els formatges baixos en greix. |
Resumen: | Es pretén englobar una visió general d'aquest producte, els mètodes de fabricació utilitzats i els seus efectes. Es destaca l'ús de mimètics del greix, centrant-me en l'ús de l'inulina en la producció d'aquests tipus de productes. |
Nota: | Títol del póster : Low fat cheese. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: | Català |
Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: | Treball final de grau ; Text |
Área temática: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Materia: | Formatges ; Aliments |
18 p, 469.6 KB |
Póster en anglès 1 p, 732.0 KB |