Els Treballadors autònoms, anàlisi a partir de l'explotació de la II Enquesta Catalana de Condicions de Treball
Rodríguez, Joan (Rodríguez Soler) (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Verd Pericàs, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball

Publicació: Barcelona: Generalitat de Catalunya, Direcció General de Relacions Laborals, Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, 2013
Descripció: 59 p.
Resum: Aquest projecte respon a la demanda de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom d'aprofundir en les característiques dels treballadors autònoms a partir de l'explotació de la II Enquesta Catalana de Condicions de Treball (ECTC) corresponent a l'any 2010. Aquest encàrrec busca caracteritzar el col·lectiu de treballadors autònoms amb l'objectiu d'explorar possibles relacions entre els diferents tipus de treballadors autònoms i l'exposició a diferents factors de riscos laborals. Un segon objectiu busca comparar el col·lectiu de treballadors autònoms amb el col·lectiu de treballadors assalariats.
Nota: A portada: A la feina cap risc
Nota: Background of INCASI Project H2020-MSCA-RISE-2015 GA 691004. WP1: Compilation
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Informe
Matèria: Treballadors autònoms ; Catalunya ; Estadístiques



59 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2014-12-02, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir