Fisicochemical variables afecting the formation and ageing in caseinate gels
Gutiérrez Mérida, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2013
Description: 1 pag.
Abstract: Dairy products are very important in the food industry, however it is less known to the public, the physical aspects of the milk, which must be combined naturally with the chemical and biological aspects. Here, I will study briefly the physical and chemical variables affecting the formation and ageing in caseinat gels which play an important role in cheeses and yogurts. In particular, I will focus in the case of yogurt.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària



1 p, 368.7 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-02-11, last modified 2024-05-25



   Favorit i Compartir