Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136179
Legislació Alimentària [103236]
Amenós Álamo, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Food Legislation
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: L'assignatura de Legislació Alimentaria és una assignatura transversal i fonamental que pretén que l'alumne sigui capaç de conèixer el marc legal per interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius de dret alimentari i les normes específiques que regulen tot el sector agroalimentari des de la producció primària fins el consumidor. Objectiu general: Identificar, analitzar i aplicar el sistema normatiu en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments. Dotar als estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les eines jurídiques , tècniques i pràctiques per a un correcte coneixement del marc legal espanyol, europeu i internacional, que en general esdevingui útil per a la practica professional. Desenvolupar els objectius de la normalització i legislació dels aliments per tal de: - protegir al consumidor - establir practiques equitatives - establir normes a nivell regional, nacional i mundial - determinar prioritats - fer la publicació i divulgació de les normes.
Resum: The food legislation course has these main lessons: 1. -An introduction to Spanish Law: Constitution, Law, Decrees…The position of Public Administration. The civil servants. Especially, the food inspectors. 2. -Overview of legal concepts relevant to the control and administration of the food industry. Civil responsibility. 3. -Food, society and economy. 5. -History of food safety Law. 6. -Spanish regulation (food consumer protection Law, food safety Law, labelling, etc. ). 7. -Safety of additives. 8. -Legal control of emergencies. 9. -Specific foods: milk, dairy, meat… 10. -Cases and researchs.
Llengua: Català.



Català
5 p, 34.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-22



   Favorit i Compartir