Treball : condicions en el mercat de treball i trajectòries laborals de la joventut catalana
Castelló, Laia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Bolíbar, Mireia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Barranco Font, Oriol (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Verd Pericàs, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))

Publicació: Barcelona Generalitat de Catalunya. Departament de Benestar i Família 2013
Descripció: 224 pag.
Nota: Background of INCASI Project H2020-MSCA-RISE-2015 GA 691004. WP1: Compilation
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Estudis (Catalunya. Direcció General de Joventut) ; 34
Document: Capítol de llibre
Matèria: Mercat de treball ; Joventut ; Catalunya
Publicat a: Enquesta a la joventut de Catalunya 2012 : Transicions juvenils i condicions materials d'existència, 2013, Vol. 1, p.117-224



108 p, 796.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Llibres i col·leccions > Capítols de llibres

 Registre creat el 2015-09-17, darrera modificació el 2021-08-16



   Favorit i Compartir