visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Meat consumption ant the risk of cardiovascular disease |
Data: | 2014 |
Descripció: | 1 pag. |
Resum: | Meat is a very common and abundant food for the population of developed countries. Some diseases have been associated with its consumption. The aim of this work is to study objectively whether meat may increase the risk of suffering a cardiovascular disease. |
Nota: | Póster |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Anglès |
Titulació: | Veterinària [2502445] |
Pla d'estudis: | Grau en Veterinària [955] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: | Veterinària |
Matèria: | Veterinària |
1 p, 2.9 MB |