Meat consumption ant the risk of cardiovascular disease
Romeu Oliach, Maria
Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Resum: Meat is a very common and abundant food for the population of developed countries. Some diseases have been associated with its consumption. The aim of this work is to study objectively whether meat may increase the risk of suffering a cardiovascular disease.
Nota: Póster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Veterinària



1 p, 2.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-14, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir