Meat consumption ant the risk of cardiovascular disease
Romeu Oliach, Maria
Ferret, Alfred, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: Meat is a very common and abundant food for the population of developed countries. Some diseases have been associated with its consumption. The aim of this work is to study objectively whether meat may increase the risk of suffering a cardiovascular disease.
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Veterinària
Subject: Veterinària



1 p, 2.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-14, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir