Biocontrol de les aflatoxines en el blat de moro
Miró Fuertes, Elisabet
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: Corn is one of the most important crops today with more problems associated with the presence of aflatoxins. Aflatoxins are metabolites (mycotoxins) produced by certain moulds of the genus Aspergillus. The aim of the study is to carry out an approach to the problem and strategies or systems that have been used so far for the biocontrol of aflatoxin.
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Tecnologia dels Aliments ; Aflatoxines ; Blat de moro



1 p, 704.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-21, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir