Production of sausages in Turkana, Kenia
Lluch Rosal, M. José
Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Fecha: |
2014 |
Descripción: |
1 pag. |
Resumen: |
To develop and to determine the feasibility of a project of food nature by means of: -Study of: cultural bases, food habits, climatic conditions. -To elaborate food product covering some of the food needs. Studying all the aspects of the region it will be possible to propose a process of production. The final product will be capable of satisfying one of the most important needs of supply. |
Nota: |
Pòster |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: |
Anglès |
Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Documento: |
Treball final de grau ; Text |
Área temática: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Materia: |
Tecnologia dels Aliments ;
Àfrica |
El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación >
Trabajos de Fin de Grado >
Facultad de Veterinaria. TFG
Registro creado el 2015-10-27, última modificación el 2024-05-19