Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/147541
Estudi dels productes agroalimentaris de la Vall d'Alinyà i la Rectoria
Km0group (Grup de recerca)
Alonso, Eloi
León, Andrea
Collell, Mateu
Duch Cortinas, Jordi , tutor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Boada, Martí, 1949- , tutor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Estudi dels productes agroalimentaris i la Rectoria de la Vall d'Alinyà
Data: 2015
Descripció: 113 pag.
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Ciències Ambientals [959]
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Resum: Aquest estudi analitza les característiques qualitatives i quantitatives dels productes agroalimentaris de la Vall d'Alinyà com també de l'agrobotiga que hi ha: la rectoria. Es fa un clar incís en el concepte de productes de proximitat per a potenciar el mercat de productes locals. El continu èxode rural ha propiciat que l'activitat agro-ramadera hagi baixat notablement a la vall. S'ha fet una recerca bibliogràfica i s'ha elaborat un seguit d'entrevistes per fer un inventari on es recull tota la informació. Al observar el potencial agroalimentari a la Vall d'Alinyà observem que es troba en regressió per la falta de mà d'obra. Tot i això, creiem que es pot potenciar i treballar per a regenerar el teixit productiu i econòmic de la vall.
Resum: This study analyses the qualitative and quantitative characteristics of the agrifood products in la Vall d'Alinya and also of the rectory, the agrishop in the valley. A clear emphasis is make on the concepts of proximity products to boost the market for local products. The continuous rural exodus has led to a notable fall in agrolivestock activity in the valley. A bibliographical research and a series of interviews had been undertaken to make an inventory of all the informations collected. We can observe that the agrifood potential in la Vall d'Alinya is in regression because of the lack of manpower. However we believe that we can work to regenerate and strengthen the productivity and economy of the valley.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Producte agroalimentari ; Producte de proximitat ; Alinyà (Vall) ; Alt Urgell (Catalunya)



Memòria
113 p, 1.9 MB

Article
9 p, 531.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències. TFG

 Registre creat el 2016-03-07, darrera modificació el 2016-10-12



   Favorit i Compartir