Estudi del sector agroalimentari del formatge a Menorca i la seva biodiversitat associada
Díez Palet, Isabel
Navarro Fernández, Raquel
Pérez Armas, Rocío
Vilaplana Martínez, Alba
Rieradevall, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2015
Descripció: 262 pag.
Nota: Biocheese (Grup de recerca)
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciències Ambientals [2501915]
Pla d'estudis: Grau en Ciències Ambientals [959]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Formatge ; Sector agroalimentari ; Biodiversitat ; Menorca



Memòria
262 p, 12.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències. TFG

 Registre creat el 2016-03-09, darrera modificació el 2023-03-17



   Favorit i Compartir