Anem a construir un coixí de seguretat! Cinètica química per a estudiants d'ESO i Batxillerat
Grimalt-Álvaro, Carme (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre de Recerca per a l'Educació Científica i Matemàtica)
Pintó Casulleras, Roser (Roser)

Data: 2013
Resum: La pràctica proposada pretén ajudar als alumnes a construir un model per a definir i quantificar la velocitat de reacció dels canvis químics a partir de la problemàtica de construcció i optimització d'un coixí de seguretat per a vehicles. La seqüència pivota al voltant d'una qüestió central que serveix per atorgar continuïtat i finalitat a les diverses activitats successives. La pràctica, desenvolupada dins del projecte REVIR (REalitat- VIRtualitat), ha estat implementada amb èxit en més de 50 vegades amb un volum de 1250 estudiants. El context motivador i l'ús d'equipament automàtic de captació de dades són algunes de les característiques més ben valorades per l'alumnat i el professorat participant.
Ajuts: Ministerio de Economía y Competitividad EDU2011-28431
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Comunicació de congrés
Matèria: TICs ; Química ; Secundària ; Sensors ; Laboratori
Publicat a: V Jornades per a l'Ensenyament de la Física i la Química. Barcelona, : 2013



3 p, 92.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM)
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2016-04-20, darrera modificació el 2022-11-14



   Favorit i Compartir