Treball de Final de Màster [43613]
Serrano Pau, Carrasumada
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2016-17
Resum: Desenvolupar un treball d'avaluació, intervenció, un projecte d'investigació o fer una revisió teòrica sistemàtica d'alguns dels àmbits dels trastorns de la comunicació i del llenguatge relacionat amb les pràctiques externes o amb les linies d'investigació propies del professorat del màster. A l'acabar la realització del TFM, s'espera que els estudiants siguin capaços de: Plantejar un problema o identificar una necessitat en l'àmbit dels trastorns de la comunicació i del llenguatge. Demanar i analitzar informació rellevant sobre l'estat de la qüestió en relació al tema. Dissenyar i desenvolupar una sèrie d'objectius i accions que donguin resposta al problema o oportunitat. Comunicar a diferents interlocutors la rellevància del problema o oportunitat, així com la pertinença i viabilitat de la solució o resposta desenvolupada. Els productes esperats del TFM inclouen un informe escrit amb el disseny i el desenvolupament del projecte i una presentació oral del projecte i els seus resultats.
Resum: Desarrollar un trabajo de evaluación, intervención, un proyecto de investigación o hacer una revisión teórica sistemática de algunos de los ámbitos de los trastornos de la comunicación y del lenguaje relacionados con las prácticas externas o con las línias de investigación própias del profesorado del máster. Al acabar la realitzación del TFM, se espera que los estudiantes sean capaces de: Plantear un problema o identificar una necesidad en el ámbito de los trastornos de la comunicación y del lenguaje. Solicitar y analizar información relevante sobre el estado de la cuestión en relación al tema. Diseñar y desarrollar una serie de objectivos y acciones que den respuesta al problema o oportunidad. Comunicar a diferentes interlocutores la relevancia del problema o oportunidad, así como la pertenencia y viabilidad de la solución o respuesta desarrollada. Los productos esperados del TFM incluyen un informe escrito con el diseño y el desarrollo del proyecto y una presentación oral del proyecto y de sus resultados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge [4315497]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Trastorns de la Comunicació i del Llenguatge [1336]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 76.3 KB

Castellà
4 p, 76.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir