Estils de Vida i Salut [42606]
Gomà-i-Freixanet, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Estilos de Vida y Salud
Data: 2016-17
Resum: La nostra salut, depèn exclusivament de com ens cuidem? Fins a quin punt és important tenir uns bons hàbits alimentaris, viure sense dependències, saber parar i descansar, afrontar els problemes sense estrès. . . ? Hi té a veure alguna cosa la nostra personalitat? Què ens en pot explicar la psiconeurologia? La resposta a la longevitat està en la genètica? . . . Només? En aquest mòdul ens plantegem aquests interrogants a la llum de la recerca científica més recent i sospesem el que durant molts anys no s'ha tingut prou present en la valoració de la salut. Els objectius, per tant són: Informar i promoure la recerca en aquests diferents àmbits.
Resum: ¿Nuestra salud, depende exclusivamente de como nos cuidamos? Hasta que punto es importante tener unos buenos habitos alimentarios, vivir sin dependencias, saber descansar, afrontar los problemas sin estres. . . ? ¿Que papel juega nuestra personalidad en la adquisicion y mantenimiento de habitos saludables? ¿Que nos puede aportar la psiconeurologia? ¿La longevidad esta relacionada solo con la genetica? En este modulo plantearemos y debatiremos sobre algunos interrogantes a la luz de la evidencia cientifica mas reciente. Los objetivos son: Informar y promover la investigacion en los ambitos anteriormente mencionados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut [4313386]
Pla d'estudis: Recerca en Psicologia Aplicada a les Ciències de la Salut [1132]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 79.8 KB

Castellà
5 p, 78.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir