Ablació òssia percutània mitjançant microones en un model animal
Busquets Carrera, Oriol
Pérez Andrés, Ricard, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Percutaneous microwave ablation of bone in an animal model
Data: 2016
Descripció: 28 pag.
Resum: Les tècniques d'ablació percutània guiada per imatge constitueixen una opció terapèutica emergent en el tractament de lesions tumorals benignes i malignes en fetge, pulmó, ronyó, os i parts toves. L'ablació mitjançant radiofreqüència és la tècnica de la que es disposa més experiència en els diferents òrgans. Recentment s'està aplicant l'ablació mitjançant microones en fetge, ronyó i pulmó però es desconeix el seu efecte en l'os. El present projecte pretén analitzar l'efecte de l'ablació percutània mitjançant microones en l'os en un model d'experimentació animal (minipigs) in vivo.
Resum: Percutaneous microwave ablation of bone in an animal model. Image-guided percutaneous ablation techniques are an emergent therapeutic option for benign and malign tumor injures in liver, kidney, lung, bone and soft tissue. Radiofrequency ablation is the best known technique for different organs. Recently, microwave ablation is starting to be applied to liver, kidney and lung but with an unknown effect on bone. The purpose of the current study is to analyse the effect of microwave percutaneous ablation on bone in an experimental in vivo animal model (minipigs).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Medicina [250442]
Pla d'estudis: Grau en Medicina [1192]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Medicina



28 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Medicina. TFG

 Registre creat el 2016-07-28, darrera modificació el 2023-07-18



   Favorit i Compartir