Effect of fatty acid content of grower-finisher feed on fatty acid content of breast meat
Vila, B.
Galobart i Cots, Jaume
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Calafat i Frau, Feliu A.

Date: 2003
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: Pòster de congrés
Subject: Àcids grassos ; Aliments ; Carn
Published in: European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003



1 p, 2.0 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and conferences
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-14, last modified 2024-05-18



   Favorit i Compartir