visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Contribucions a jornades i congressos > Pòsters > Efecto de la suplementación dietética con a-tocoferol sobre el perfil lipídïco de huevos enriquecidos con ácidos grasos omega-3 |
Data: | 2002 |
Resum: | En los últimos dños ha aumentado el interés por enriquecer huevos con ácidos grasos poliinsaturados (AGPI) a-3. La utilización de antioxidantes se hace necesaria para reducir su mayor susceptibilidad a la oxidación. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: | Anglès |
Document: | Pòster de congrés |
Matèria: | Ous ; Àcids grassos |
Publicat a: | -, : 2002 |
1 p, 3.5 MB |