Google Scholar: citas
Evaluation of Different Preservation and Storage Methods for Malassezia spp
Crespo Domínguez, Ma. Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Patologia i de Producció Animals)
Abarca Salat, Maria Lourdes (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Cabañes Sáenz, Francisco Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)

Fecha: 2000
Resumen: Freezing at 280°C, lyophilization, preservation in distilled water, and storage in different culture media were performed in order to find a suitable method that allowed a prolonged storage of Malassezia spp. Freezing at 280°C was the only method successful at maintaining all species.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Materia: Micologia Veterinària
Publicado en: Journal of clinical microbiology, Vol. 38 Núm. 10 (Octubre 2000) , p. 3872-3875, ISSN 0095-1137

DOI: 10.1128/JCM.38.10.3872-3875.2000
PMID: 11015425


4 p, 56.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Grupo de Micología Veterinaria
Artículos > Artículos de investigación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2018-06-15, última modificación el 2022-10-19



   Favorit i Compartir