visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Deglució i trastorns relacionats: valoració i intervenció |
Data: | 2018-19 |
Resum: | En acabar l'assignatura l'alumne/a haurà de ser capaç de: Avaluar i diagnosticar els trastorns de l'alimentació i la deglució en totes les edats i etiologies. Saber administrar el MECV-V i altres proves com l'EAT10 i la Tècnica de Payne) Conèixer les bases anatòmiques implicades en els procesos rehabilitadors de la deglució i de les restants post-cirurgia amb resultat de disfàgia. Conèixer i saber aplicar les maniobres i tècniques terapèutiques per a tractar els trastorns de l'alimentació i la deglució estudiats. Conèixer els productes específics per l'alimentació de pacients amb disfàgia. Conèixer les eines i productes més habituals tant per a l'avaluació com pel tractament dels problemes de deglució. Saber identificar els trastorns associats que comporten per tal de prendre decisions terapèutiqueseficaces. Conèixer les conseqüències de les laringectomies (parcials i totals) sobre la deglució dels pacients. Conèixer els mecanismes de rehabilitació de l'olfacte en laringectomitzats. Conèixer les qüestions de cura personal que el logopeda necessita saber per tractar pacients amb 1 Conèixer les qüestions de cura personal que el logopeda necessita saber per tractar pacients amb laringectomia total. Conèixer les bases per rehabilitar la parla esofàgica, protèsica i electrònica en laringectomitzats totals. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català |
Titulació: | Logopèdia [2500893] |
Pla d'estudis: | Grau en Logopèdia [1383] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 6 p, 87.2 KB |