Bibliographic Review - The Technological Application of Resistant Starch and its Health Benefits on the Formulation of Pasta in the Food Industry
Farré Forcén, Inés
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2024
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Febrer
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Midó ; Pasta ; Indústria alimentària



1 p, 867.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2024-02-27, última modificación el 2024-02-28



   Favorit i Compartir