Mètodes de Recerca en Estudis Anglesos [45345]
Garrido, Maria Rosa
Soto Corominas, Adriana
Font Paz, Carmen
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Research Methods in English Studies
Títol variant: Métodos de Investigación en Estudios Ingleses
Data: 2024-25
Resum: Comparar i contrastar diferents enfocaments i mètodes de recollida de dades en estudis anglesos. Proporcionar a l'alumnat les eines metodològiques i analítiques fonamentals per fer una recerca lingüística a nivell de màster. Entendre els principis i les pràctiques de l'etnografia lingüística, la lingüística experimental, i l'anàlisi textual i d'arxius. Dissenyar un estudi en lingüística anglesa i en literatura anglesa, tenint en compte consideracions ètiques, pràctiques i científiques. Familiaritzar l'alumnat amb mètodes de recollida de dades en lingüística. Utilitzar estratègies d'anàlisi textual per a diferents gèneres literaris.
Resum: Compare and contrast different approaches and data collection methods in English Studies. Provide students with key methodological and analytical tools needed to carry out linguistic research at MA level. Understand the principles and practices of linguistic ethnography, experimental linguistics and textual/archival analysis. Design a study in English linguistics and English literature, taking into account ethical, practical and scientific considerations. Familiarise students with data collection methods in linguistics. Use textual analysis strategies for different literary genres.
Resum: Comparar y contrastar diferentes enfoques y métodos de recogida de datos en estudios ingleses. Proporcionar al alumnado las las herramientas metodológicas y analíticas fundamentales necesarias para llevar a cabo una investigación lingüística a nivel de máster. Comprender los principios y prácticas de la etnografía lingüística, la lingüística experimental, y el análisis textual y de archivos. Diseñar un estudio en lingüística inglesa y literatura inglesa, teniendo en cuenta consideraciones éticas, prácticas y científicas. Familiarizar al alumnado con los métodos de recogida de datos en lingüística. Utilizar estrategias de análisis textual para diferentes géneros literarios.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Anglesos: Perspectives Lingüístiques, Literàries i [3500084]
Pla d'estudis: Màster Universitàri en Estudis Anglesos: Perspectives Lingüístiques, Literàries i Socioculturals [1564]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 106.2 KB

Anglès
5 p, 103.8 KB

Castellà
6 p, 106.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2024-07-30, darrera modificació el 2024-07-30



   Favorit i Compartir