L' esport a la Televisió de Catalunya : la creació d'un canal esportiu-cultural, Canal 33
González Terrón, Merche
Centre d'Estudis Olímpics

Imprint: Centre d'Estudis Olímpics, 1997
Description: 19 p.
Abstract: Aquest treball es va presentar a l'Assignatura de Campus "Esport, Olimpisme i Societat" del curs 1995/96 i tracta de l'evolució de la programació esportiva a la Televisió de Catalunya des de la seva creació, així com dels orígens i història del Canal 33.
Abstract: Este trabajo se presentó en la Asignatura de Campus "Esport, Olimpisme i Societat" del curso 1995/96 y trata de la evolución de la programación deportiva en Televisió de Catalunya desde su creación, así como de los orígenes e historia del Canal 33.
Abstract: This text appeared in the Campus Subjet "Esport, Olimpisme i Societat" in year 1995/96 and it deals with the evolution of the sport programming in Televisió de Catalunya since it was created as well as origin and history of Canal 33.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Series: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Series: Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB ; 58
Document: Working paper
Subject: Esports en la televisió ; Catalunya



19 p, 81.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Social and Legal Sciences > Sports Research Institute (IRE) > Olympic Studies Centre at the Autonomous University of Barcelona (CEO-UAB)
Research literature > Working papers

 Record created 2009-07-13, last modified 2024-05-26



   Favorit i Compartir