Exposició d'art : catàleg il·lustrat : 1919
Imprenta de Henrich y Cia
Barcelona (Catalunya). Ajuntament

Publicació: Barcelona : Ajuntament de Barcelona, 1919
Descripció: 107 p., 64 p. de làm., 36 p.
Resum: Catàleg oficial de l'Exposició d'art celebrada l'any 1919 al Palau de Belles Arts. Conté índex d'artistes i d'anunciants. Els artistes pertanyen a les associacions: Reial Círcol Artístic, Círcol Artístic de Sant Lluc, Societat Artística i Literària de Catalunya, Les Arts i els Artistes, Independents.
Resum: Catálogo oficial de la Exposición de arte celebrada en 1919 en el Palacio de Bellas Artes. Contiene un índice de artistas y de anunciantes. Los artistas pertenecen a las asociaciones: Reial Círcol Artístic, Círcol Artístic de Sant Lluc, Societat Artística i Literària de Catalunya, Les Arts i els Artistes, Independents.
Resum: Official Catalogue of the Art Exhibition held in 1919 in the Palace of Fine Arts. It contains an index of artists and advertisers. The artists belong to the associations: Reial Círcol Artístic, Círcol Artístic de Sant Lluc, Societat Artística i Literària de Catalunya, Les Arts i els Artistes, Independents.
Nota: Catàleg d'exposicions celebrades a diferents galeries d'art de Barcelona el 1919
Nota: A portada: Ajuntament de Barcelona
Nota: A coberta: Exposició d'art : catàleg oficial 1919, Barcelona
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Català
Col·lecció: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Document: Llibre ; Text
Matèria: Art modern ; Exposicions ; S. XX ; Catalunya ; Art català



205 p, 54.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-07-12, darrera modificació el 2024-03-08



   Favorit i Compartir