Posada a punt i validació de l'anàlisi d'urea en llet crua mitjançant IR per transformada de Fourier
Cabrespina Abril, Anna
Baeza Labat, Maria del Mar
Jubert, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2009
Descripción: 79 p.
Resumen: L'objectiu principal d'aquest projecte és posar a punt el mètode d'anàlisi d'urea en llet crua de vaca mitjançant la tècnica d'Infraroig per Transformada de Fourier (Fourier Transform Infrared Spectroscopy, FTIR). S'haurà de portar a terme la validació del mètode per FTIR (seguint els criteris de la ISO 17025) mitjançant la comparació amb el mètode de referència utilitzat actualment al laboratori.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Química Industrial i Introducció a la Recerca Química / Industrial Chemistry and Introduction to Chemical Research [4313385]
Colección: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica Industrial. Especialitat Química Industrial
Documento: Treball final de grau
Materia: Llet ; Anàlisi ; Tècnica



79 p, 3.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera > Ingeniería. TFM

 Registro creado el 2010-09-07, última modificación el 2022-07-16



   Favorit i Compartir