Optimización de la calidad de proceso y de producto en canales y carnes de porcino
Fàbregas i Comadran, Xavier

Date: 1998
Abstract: Ponència presentada al seminari "Las normas ISO 9000 en la industria cárnica".
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Memoria digital d'escorxadors
Document: Comunicació de congrés ; recerca
Subject: Ccanales y carnes porcinas ; Carcass and pork meats ; Canals y carns porcines ; Porcs - Canal ; Carn de porc
Published in: Las normas ISO 9000 en la indústria cárnica, 1998



49 p, 9.8 MB

The record appears in these collections:
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications > UAB papers and communications
Personal and institutional archives > Xavier Fàbregas > Slaughterhouses Digital Archive (SDM)

 Record created 2011-04-07, last modified 2023-01-26



   Favorit i Compartir