Noves aportacions a la distribució del gènere Caenocara Thomson, 1859, Dorcatominae, a Catalunya (Coleoptera: Bostrichoidea)
Viñolas, Amador (Museu de Ciències Naturals de Barcelona)

Títol variant: New records to the distribution of the genre Caenocara Thomsom, 1859, Dorcatominae, in Catalonia (Coleoptera: Bostrichoidea)
Data: 2011
Resum: S'estudien els exemplars del gènere Caenocara Thomson, 1859, recol·lectats a la península Ibèrica en diversos projectes, i els dipositats en la col·lecció del Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Es descriuen els llocs d'estudi, es comenta la biologia del gènere i es dóna l'àrea de distribució de les espècies tractades, així com una breu sinopsi d'aquestes. S'adjunta la relació i el plànol de situació de les localitats, totes dins del territori català.
Resum: Specimens of genus Caenocara Thomson, 1859, collected in the Iberian Peninsula in several projects, and the material deposited in the collection of the Natural History Museum of Barcelona are studied. The area of study is described, biology of genus is commented and the distribution area is given as well as a brief description of each species. Localities and distribution maps are given, all in the Catalan country.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Coleoptera ; Anobiidae ; Dorcatominae ; Caenocara ; Península Ibèrica ; Iberian Peninsula
Publicat a: Orsis, Vol. 25 (2011) , p. 121-130, ISSN 2014-9727

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Orsis/article/view/244636


10 p, 5.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Orsis
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2011-07-21, darrera modificació el 2022-06-21



   Favorit i Compartir