Una mirada que en feu sorgir d'altres : a propòsit del llibre de Jaume Vicens Vives sobre el segle XIX
Serrallonga i Urquidi, Joan 1953- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Història Moderna i Contemporània)

Data: 2011
Resum: Aquest article tractar de mostrar l'evolció del concepte de "classe obrera" en la historiografia social des de l'estudis de Jaume Vicens Vives Els catalans en el segle XIX, fins a l'actualitat.
Resum: Este artículo tratar de mostrar la evolución del concepto de "clase obrera" en la historiografía social desde el estudios de Jaume Vicens Vives Los catalanes en el siglo XIX, hasta la actualidad.
Resum: This article tried to show evolció the concept of "working class" in historiography and social studies from the Jaume Vicens Vives Los catalanes en el siglo XIX to the present.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Classe obrera ; Burgesia catalana ; Població ; Clase obrera ; Burgesía catalana ; Población ; Working class ; The Catalan bourgeoisie ; A town
Publicat a: HMiC, Núm. 9 (2011) , p. 42-52, ISSN 1696-4403

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/HMiC/article/view/245027


11 p, 61.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-09-08, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir