visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Artículos > Artículos publicados > De la cuina al laboratori : |
Título variante: | De la cocina al laboratorio : Aplicacionesde las microondas en química analítica |
Fecha: | 2007 |
Resumen: | Mesurar el contingut de nitrogen d'una mostra té importants aplicacions en el tractament d'aigües residuals, o en la indústria alimentaria, per posar uns exemples. Sovint s'utilitza l'anomenat mètode de Kjeldahl, que requereix l'aplicació de calor. Científics de la UAB han investigat l'ús de microones per generar aquesta calor. |
Resumen: | Medir el contenido de nitrógeno de una muestra tiene importantesaplicaciones en el tratamiento de aguas residuales, o en la industriaalimentaria, por poner unos ejemplos. A menudo se utiliza el llamadométodo de Kjeldahl, que requiere la aplicación de calor. Científicos de laUAB han investigado el uso de microondas para generarlo. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Lengua: | Català i Castellà |
Documento: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicado en: | UAB divulga, maig 2007, p. 1-2, ISSN 2014-6388 |
Català 2 p, 25.4 KB |
Español 2 p, 88.6 KB |