Articles publicats

Articles publicats 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
1.
13 p, 7.9 MB Spontaneous changes in brain striatal dopamine synthesis and storage dynamics ex vivo reveal end-product feedback-inhibition of tyrosine hydroxylase / González Sepúlveda, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Yusof Omar, Muhammad (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Hamdon, Sally (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Ma, Guofen (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Rosell-Vilar, Santi (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Raivio, Noora (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Abass, Doaa (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Martínez-Rivas, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Vila Bover, Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Giraldo, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Carrascal Pérez, Montserrat (Institut d'Investigacions Biomèdiques de Barcelona) ; Abian, Joaquin (Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer) ; Gil, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Sabriá, Josefa (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Ortiz de Pablo, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències) ; Moreno-Delgado, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Neurociències)
Synaptic events are important to define treatment strategies for brain disorders. In the present paper, freshly obtained rat brain striatal minces were incubated under different times and conditions to determine dopamine biosynthesis, storage, and tyrosine hydroxylase phosphorylation. [...]
2022 - 10.1016/j.neuropharm.2022.109058
Neuropharmacology, Vol. 212 (07 2022)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.