Published articles

Published articles 1 records found  Search took 0.02 seconds. 
1.
6 p, 851.2 KB Populations of aerobic mesophils and inoculated E. coli during storage of fresh goat's milk cheese treated with high pressure / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sendra Nadal, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guamis López, Buenaventura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Pasteurized goat's milk inoculated with Escherichia coli 405 CECT was manufactured into cheese containing 10 CFU/g. The fresh cheese was treated by combinations of pressure (400, 450, and 500 MPa), temperature (2, 10, and 25°C) and time (5, 10, and 15 min). [...]
1996 - 10.4315/0362-028X-59.6.582
Journal of Food Protection, Vol. 59 Núm. 6 (1996) , p. 582-587  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.