Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 2 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
28 p, 1.0 MB Label-free DNA-methylation detection by direct ds-DNA fragment screening using poly-purine hairpins / Huertas, César S. (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Aviñó, Ana (Institut de Química Avançada de Catalunya) ; Kurachi, Cristina (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Piqué, Albert (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia) ; Sandoval, Juan (Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge) ; Eritja, Ramon (Institut de Química Avançada de Catalunya) ; Esteller, M. (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats) ; Lechuga, Laura M (Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia)
Cancer diagnosis continuously evolves due to the better understanding of tumorigenic processes. DNA-methylation is consolidated as an effective biomarker for cancer prognosis and diagnostic even in tumors of unknown origin. [...]
2018 - 10.1016/j.bios.2018.08.027
Biosensors & bioelectronics, Vol. 120 (November 2018) , p. 47-54  

Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
15 p, 829.7 KB Legalitat del contracte de compra-venda de cadells de tendes a particular / Balcells Piqué, Albert ; Batalla Balagueró, Josep M ; Borja Villalba, Carlos ; Pujades Llombart, Eduard ; Ros Medina, Llorenç ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El contracte de compra-venda d'animals de companyia ha estat motiu de disputa constant entre venedors i compradors donat que per part del comprador, sempre exigeix un màxim de garanties sanitàries i econòmiques possibles per la compra de l'animal, en canvi, els establiments o criadors venedors d'animals únicament volen incloure en aquest contracte malalties o patologies que ells siguin capaços d'assumir, ja que s'ha de tenir en compte que s'està parlant d'animals vius, cosa que fa que d'un dia per un altre les condicions d'aquest puguin canviar. [...]
2014  
2.
1 p, 892.4 KB Study of the shelf life of a raw and dried meat product / Balcells Piqué, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2015
Grau en Veterinària [955]  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Piqué, A.
1 Piqué, À.
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.