FAS > Cooperació

Promovem l’acció, la recerca i la formació en l’àmbit de la cooperació per al desenvolupament de la comunitat universitària de la UAB, i fomentem la conscienciació sobre les desigualtats socials en el món i l’acció crítica i transformadora.
16/04/12
Voluntariat
Taller Aquí no es llença res
"Aquí no es llença res!"
En el marc de la campanya Menja Just a la UAB, el passat dimecres 11 d’abril, el grup de voluntariat de cooperació i medi ambient de la FAS  va participar en el Taller “Aquí no es llença res!” que es duia a terme en el bus Alícia (el bus de la bona alimentació). El taller no pretenia donar receptes ni instruccions concretes a l’hora de cuinar, simplement eines per tal d’aprofitar al màxim els aliments i llençar el mínim possible. Cuina econòmica i sostenible!
27/03/12
Formació
VII Setmana Cooperació UAB
Comença la VII Setmana de la Cooperació a la UAB
Aquesta setmana ha començat la VII Setmana de la Cooperació de la UAB, que debat sobre l’actualitat dels conflictes i les revoltes a la mediterrània de la mà d'experts de la UAB i d'institucions especialitzades. L'accés a totes les activitats és lliure. Recorda que hi ha hagut un canvi de dia de les sessions del 29 de març, que es realitzaran el 12 d'abril.
27/03/12
Cooperació
Xerrada MAB a la UAB
Xerrada d'activistes per la sobirania alimentària i energètica de Brasil
El Grup de Voluntariat de Cooperació i Medi Ambient de la FAS va organitzar, aquest 22 de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, una xerrada sobre la destrucció del riu amazones per les represes, que analitzaven els impactes socials, ambientals i alimentaris que aquestes provoquen als territoris afectats.
20/03/12
Cooperació
Jornades Comercio Justo Universidad Sevilla
L'experiència de "Desperta amb cafè just a la UAB" es porta a Sevilla
Membres del grup de voluntariat de cooperació i medi ambient han participat a les I Jornadas sobre Comercio Justo, Comunicación y Solidaridad que s'organitzaven a la Universitat de Sevilla per explicar la seva experiència en la campanya Desperta amb cafè just a la UAB.
© 2012 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats