FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
29/05/13
Voluntariat
Acte de cloenda del voluntariat 2012-13
El voluntariat ha estat "convivència, aprenentatge i creixement"
Unes 100 persones entre voluntaris i voluntàries, membres de l’equip de la FAS i altres persones vinculades a la Fundació han participat a l’acte de cloenda del voluntariat del curs 2012-13. Aquesta jornada ha servit per fer una avaluació conjunta de les accions realitzades des de cada un dels programes de voluntariat de la FAS i compartir un espai de coneixement mutu i intercanvi d’experiències.
28/05/13
FAS
Empenta! nº55
El nou número de l'Empenta! ja està al teu abast
Acabem de publicar el nou número de la revista Empenta! i ja la podeu trobar distribuïda pel campus o la podeu descarregar al nostre web. Aquesta edició està dedicada a la sostenibilitat ambiental exposant els límits del planeta que topa amb el model energètic actual. A l’altra cara de la moneda, la societat civil actua per prendre consciència de la crisi ecològica i parlem de voluntariat ambiental a la UAB i d’activisme amb Greenpeace.
15/01/13
FAS
Revista Empenta! número 54
La nova Empenta! acabada de sortir del forn
Ja podeu trobar, repartit per tot el campus, el número 54 de la revista Empenta! dedicat a la pobresa infantil i l'impacte que té aquesta sobre l'educació dels més petits. Aquesta darrera edició presenta també la campanya "Demana banca ètica!" que està impulsant el grup de voluntaris de cooperació de la FAS i respon a una pregunta controvertida: qui proporciona les armes en un conflicte?
08/01/13
FAS
Conecta't a les Xarxes Socials de la FAS
A mi també "M'agrada" el Fasbook
Clica "M'agrada", escriu al nostre mur, fes-nos difusió a les teves amistats i proposa'ns activitats, temes i tot allò que creguis interessant! Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials i forma part de l'entitat per què així entre tots i totes pugem contribuir a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social.
© 2013 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats