FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

16/05/13
Programes Socials
Visita CROMA a la UAB
251 infants i joves del CROMA, universitaris per un dia
El programa CROMA deixa els tallers d’estudi assistit de les escoles per trepitjar el campus del UAB. Els infants i joves s'han convertit en universitaris per un dia a través de les activitats i acompanyats dels estudiants voluntaris amb qui fan els tallers al llarg del curs. Aquest any els protagonistes han estat  251 infants i joves de 10 centres de Sabadell, Rubí i Cerdanyola del Vallès.
14/05/13
Programes Socials
Activitat grup sociosanitari Sant Jordi
El voluntariat sociosanitari també celebra Sant Jordi
El grup de voluntariat sociosanitari de la FAS va celebrar la Setmana de Sant Jordi a la Vall d’Hebrón. Aquesta és una de les activitats anuals amb més participació per part dels voluntaris i voluntàries de l’àrea Materno-Infantil de la Vall d’Hebrón.  Aquesta iniciativa consisteix en oferir als infants ingressats a l’hospital de la Vall d’Hebrón, així com als seus familiars i acompanyants, un ventall ampli d’activitats en motiu de la Diada de Sant Jordi.
26/04/13
Programes Socials
Partit de futbol del programa de Justicia
Futbol entre estudiants i joves d'un centre de justícia
En el marc de les activitats de la diada de Sant Jordi, la FAS va organitzar un torneig de futbol entre estudiants de la UAB i joves del Centre Educatiu de Justícia Juvenil L’Alzina. Un total de deu estudiants, nou d’ells voluntaris de la FAS, van participar en els partits que es van jugar al camp de futbol 5 d’aquest centre i que van finalitzar amb un resultat en favor dels joves del centre de justícia.
23/04/13
Programes Socials
Visita del CROMA a la UAB 2013
Els infants i joves del CROMA visitaran la UAB
Els infants i joves dels tallers d'estudi del programa CROMA de la FAS ja estan preparats per a la visita al campus de la UAB, que des de fa quatre anys es dur a terme. El pròxim 15 de maig els beneficiaris d’aquest programa realitzaran tot d’activitats per tal de conèixer aquesta universitat de la mà dels monitors (estudiants universitaris) que han impartit els tallers de forma voluntària durant el curs acadèmic.
© 2013 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats