FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

02/05/16
Cooperació
Nova fase per implementar l'educació per al desenvolupament a la universitat
La Fundació Autònoma Solidària presenta la segona fase del projecte ESDU, una iniciativa orientada a la promoció d'un enfocament d'Educació per al Desenvolupament (EpD) en els estudis universitaris. La nova fase incorpora accions d'extensió de l'abast del projecte a Catalunya i propostes que s'adeqüen al context internacional configurat per l'Agenda 2030 de les Nacions Unides.
29/04/16
Cooperació
Comunicat de solidaritat amb el poble equatorià
Davant les conseqüències devastadores del terratrèmol que el passat 16 d'abril va afectar la costa nord-est de l'Equador, la UAB vol expressar la seva solidaritat amb el poble equatorià. És per aquest motiu que està donant suport a diverses iniciatives sorgides entre la comunitat universitària equatoriana i ha realitzat un donatiu de 1.000 euros a Metges Sense Fronteres.
05/04/16
Cooperació
Un projecte de cooperació interuniversitària promou l'estudi de l'Etnobiologia a Bolívia
L'ICTA-UAB i l'Herbario Nacional de Bolívia (HNB) han impulsat una relació de col·laboració per difondre l'estudi de les relacions entre els pobles indígenes bolivians, la biota i el medi ambient. En aquest context, van celebrar-se les Jornades d'Etnobiologia el passat mes de març amb el suport del Fons de Solidaritat.
31/03/16
Cooperació
Estudiants d'Educació duran a terme una campanya contra la islamofòbia
S'ha resolt el Premi extraordinari de la FAS adreçat a estudiants d'una assignatura de la Facultat de Ciències de l'Educació per a la realització de campanyes i accions de transformació social al campus de la UAB. De les quatre sol·licituds presentades, s'ha aprovat un projecte de sensibilització i reflexió crítica entorn a la islamofòbia.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats