FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
06/05/16
Programes Socials
Compromís i retorn social de la UAB? L'ApS per connectar amb la comunitat
La Facultat de Ciències de l'Educació acollirà el dimecres 11 de maig una jornada per donar a conèixer la metodologia d'Aprenentatge Servei (ApS) i les possibilitats que ofereix per connectar la universitat amb la comunitat mitjançant projectes de compromís social. Per assistir-hi, cal prèvia inscripció.
27/04/16
FAS
La UAB i la CCAR signen un conveni per acollir i acompanyar persones refugiades
La col·laboració pretén facilitar els processos d'inclusió i autonomia de les persones refugiades i posar a la seva disposició els serveis i les instal·lacions de la UAB. La FAS ja dissenya les accions conjuntes d'acollida i els programes de voluntariat i les coordinarà amb el Vicerectorat d'Estudiants i Cooperació.
20/04/16
Voluntariat
Ja pots inscriure't a l'acte de cloenda
Per tal de tancar el curs 2015-2016, la FAS organitza un acte de cloenda que se celebrarà el 26 de maig al Rectorat. Es farà balanç de les dades més rellevants i es comptarà amb el testimoni de les persones que han participat en les activitats. El periodista Albert Om presentarà l'acte. En acabar, les persones participants podran compartir una estona en un pica pica.
20/04/16
Programes Socials
Oferta de places de monitors i monitores per al Campus Ítaca 2016
El primer torn del Campus Ítaca començarà enguany el 27 de juny i el segon finalitzarà el 14 de juliol. Durant aquest període, la FAS requereix un total de 16 monitors o monitores que seran referents dels grups de joves i 7 monitors o monitores acompanyants de transport. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 6 de maig.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats