FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

14/11/16
FAS
Arrenca la 2a edició del premi de campanyes d’EpD a la Facultat d’Educació
Per segon any consecutiu, l’alumnat de l'assignatura "Educació i cooperació per al desenvolupament" de la Facultat de Ciències de l’Educació pot presentar propostes de campanyes que tractin temàtiques socials a la nova convocatòria d'ajuts promoguda conjuntament amb la FAS.
08/11/16
Cooperació
V seminari internacional de Comunicació, Desenvolupament i Drets Humans
El 15 de novembre la Facultat de Comunicació acollirà aquest seminari  que debatrà sobre el paper de la comunicació i de les persones professionals d’aquest àmbit en relació als objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Agenda 2030.
22/07/16
Cooperació
Les universitats reclamen un rol actiu en l'Agenda 2030
L'11 de juliol es va celebrar el seminari “El rol de les universitats envers els Objectius de Desenvolupament Sostenible: Construint una universitat critica i compromesa” el qual va comptar amb una vuitena de representats de diferents universitats, de l'administració pública i les organitzacions del tercer sector.
05/07/16
FAS
A la matrícula, marca la casella que fa créixer la cooperació per al desenvolupament de la UAB
Arrenca la campanya que convida els i les estudiants de la UAB a marcar l'opció de fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat en el moment de fer la matrícula universitària. El Fons finança projectes de cooperació i d'educació per al desenvolupament promoguts per la pròpia comunitat universitària.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats