FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
21/11/16
Discapacitat
Les Beques Impuls obren la seva convocatòria pel curs 2016-17
La FAS, amb el suport del Consell Social de la UAB, obre el període de presentació de sol·licituds per accedir a les Beques Impuls 2016- 2017, adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB i que tenen l'objectiu de facilitar-los l'accés a la universitat. El termini de presentació de la sol·licitud s'inicia el 21 de novembre i es tancarà el 9 de desembre. 
09/11/16
Discapacitat
Nova jornada sobre inserció laboral de persones amb diversitat funcional: l’empresa com a element clau
En el marc del Programa UABImpuls de la Fundació Autònoma Solidària amb la col·laboració de Treball Campus, el proper 22 de novembre tindrà lloc la jornada “L’empresa com a element clau per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional. Com garantir el compliment de la LGD en l’àmbit de les empreses?”.
05/07/16
Discapacitat
UAB Impuls s'integra en la xarxa Incorpora, per a la inserció laboral de persones en risc d'exclusió
El programa UAB Impuls, que es desenvolupa conjuntament des del Servei d'Atenció a la Discapacitat - PIUNE i Treball Campus, ha passat a formar part de la xarxa Incorpora de l'Obra Social La Caixa i atendrà a persones en risc d'exclusió social de la UAB.
30/06/16
Discapacitat
Sessió informativa sobre el servei d'atenció a la discapacitat de la UAB
La Sala d'Actes de l'Edifici L'Àgora acollirà el pròxim divendres 15 de juliol a les 13.00 h una sessió informativa per a estudiants amb discapacitats o amb necessitats educatives específiques i les seves famílies amb l'objectiu de donar a conèixer el funcionament i els serveis que ofereix el PIUNE. Cal inscripció prèvia.
© 2016 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats