Al catàleg de la UAB podeu trobar documents en diferents suports sobre crisis econòmiques i ocupació. Us suggerim diverses maneres de trobar-los:

Cerques per matèria

La cerca per matèria us permet recuperar documents sobre un tema encara que en el document no hi apareguin les paraules que busqueu. Això us permet trobar documents que tracten d'una mateixa matèria en diferents idiomes.

Per exemple:

Cerques per paraula clau

Una altra opció és buscar per paraula clau. Podeu fer servir tant la cerca simple com l'avançada per combinar termes en qualsevol llengua, per exemple, crisi, treball o ocupació. Consulteu els consells que trobareu sota cada quadre de cerca del catàleg per treure el màxim rendiment de les vostres cerques!

Llistat bibliogràfic

Podeu consultar un llistat de referències bibliogràfiques sobre crisi i ocupació. A més de referències del catàleg de la UAB, també hi trobareu una selecció d'articles que hem extret de la base de dades CSIC-ISOC, combinant el terme crisi* amb paraules com trabaj*, treball* o ocupació*. (L'asterisc serveix en aquest cas per recuperar paraules amb diferents finals de manera que, per exemple, si es busca emple* es recuperi tant empleo com empleados.)

Podeu descarregar-vos el llistat, enllaçar amb la fitxa del catàleg de les refèrencies que us interessin o bé exportar-les a RefWorks o a un altre gestor bibliogràfic.

Novembre 2009 ~ Biblioteca de Ciències Socials ~ Fotografies i disseny