A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    FUTURS ESTUDIANTS    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  
 Inici  Futurs estudiants  Ade anglès 

GRAU EN ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D'EMPRESES EN ANGLÈS:

En aquest grau impartit íntegrament en anglès proporcionem a l’estudiant una formació científica en els aspectes bàsics i aplicats de l’empresa i l’economia, així com de l’organització i direcció empresarial.

En un context d’internacionalització del món empresarial els nostres graduats adquireixen els coneixements i desenvolupen les habilitats necessàries per crear, gestionar, assessorar i avaluar tot tipus d’empreses i qualsevol de les seves àrees, especialment les orientades a mercats mundials (compres, producció, logística, qualitat, administració, comptabilitat, auditoria, finances, recursos humans, comercialització, màrqueting, ...). També permet exercir la professió d’economista en les àrees tècniques lligades a l’economia en qualsevol administració pública.

Els nostres graduats estaran capacitats per seleccionar i gestionar la informació, identificar oportunitats de creixement i mercat, assignar recursos dintre les organitzacions, motivar a les persones i equips de treball, alinear-se amb els objectius proposats i avaluar resultats.


Accedeix a la fitxa completa del grau:
Fitxa del Grau en Administració i Direcció d'Empreses en Anglès
Mapa del Web Inici Contactar
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats