| Assignatura
|
Tipus
|
Període
|
Crèdits teòrics
|
Crèdits pràctics
|
Total crèdits
|
| Alimentació, Dietètica i Higiene dels Aliments | Ob | Sem. |
4,5 |
1.5 |
6 |
| Gestió dels Recursos Humans | Ob | Sem. |
4.5 |
3 |
7.5 |
| Marketing | Ob | Sem. |
6 |
1.5 |
7.5 |
| Comptabilitat de Costos i de Gestió | Ob | Sem. |
4.5 |
1.5 |
6 |
| Dret Laboral, Mercantil i Fiscal | Ob. | Anual |
6 |
3 |
9 |
| Gestió i Pràctica de Cuina I de Sala | Ob. | Anual |
3 |
6 |
9 |
| Gestió I Pràctica d'Allotjament (Recepció I Pisos) | Ob. | Anual |
3 |
4.5 |
7.5 |
| Pràcticum I | Ob. | Sem. |
- |
4.5 |
4.5 |
| Assignatures optatives
| | |
|
|
|
| Optatives de l'orientació general | | |
|
|
|
| Patrimoni Cultural | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Dret del consumidor i Comunitari | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Tècniques de Comunicació | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Seguretat i Protecció | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Gestió Financera i Pressupostària | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Càlcul Financer i Comercial | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Francès II / Alemany II | Op/lle. | Anual |
3 |
3 |
6 |
| Anglès II | Op/lle. | Anual |
3 |
3 |
6 |
| Gestió de Qualitat | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Gestió de Compres i Estocs | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Direcció de Personal | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Geografia dels Recursos Turístics | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Optatives de l'orientació d'Hoteleria | . | |
|
|
|
| Hotels i Gestió Mediambiental | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Informàtica Aplicada a la Gestió Hotelera | Op/lle. | Sem. |
1.5 |
3 |
4.5 |
| Marketing d'hotels | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Temes de Direcció Hotelera | Op/lle. | Sem. |
1.5 |
3 |
4.5 |
| Gestió de l'energia | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Parcs temàtics i de Lleure | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Organització de Congressos i Convencions | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Optatives de l'orientació Restauració | | |
|
|
|
| Gastronomia | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Restauració | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Enologia i Gestió del Celler | Op/lle. | Sem. |
3 |
1.5 |
4.5 |
| Informàtica Aplicada a la Gestió de Restaurants | Op/lle. | Sem. |
1.5 |
3 |
4.5 |