Trombosis Valvular Protésica No Obstructiva : ¿es realmente una entidad banal?
Mutuberria Urdániz, María
Tornos Mas, Pilar, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Ferreira Gonzalez, Ignacio, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Date: 2012
Description: 66 p.
Abstract: El objetivo de este estudio es valorar el pronóstico a corto y largo plazo de los pacientes diagnosticados de trombosis valvular protésica no obstructiva (TVPNO). Se han recogido los datos de una serie de casos diagnosticados de TVPNO en los últimos 14 años. El tratamiento inicial ha sido la anticoagulación, que ha sido menos eficaz para los trombos de mayor tamaño. Al alta, se indicó anticoagulación sola o con antiagregación sobreañadida. En el seguimiento a largo plazo se registraron más eventos adversos en el grupo con doble tratamiento (más recurrencia, eventos tromboembólicos y hemorragias).
Abstract: L'objectiu d'aquest estudi és valorar el pronòstic a curt i llarg termini dels pacients diagnosticats de trombosi valvular protèsica no obstructiva (TVPNO). S'han recollit les dades d'una sèrie de casos diagnosticats de TVPNO en els últims 14 anys. El tractament inicial ha estat l'anticoagulació, que ha estat menys eficaç per als trombes més grans. A l'alta, es va indicar anticoagulació sola o amb antiagregació sobreafegida. En el seguiment a llarg termini es van registrar més esdeveniments adversos en el grup amb doble tractament (més recurrència, esdeveniments tromboembòlics i hemorràgies).
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Castellà.
Series: Treballs de recerca de postgrau
Document: bachelorThesis
Subject: Trombosi venosa

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/203882


66 p, 3.0 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2012-12-11, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir