La Cooperación transfronteriza europea en el País Vasco : realidades y limitaciones
Letamendia Belzunce, Francisco, 1944-

Additional title: Seminari: "La cooperació transfronterera a la UE". 1-2 d'octubre 2008
Imprint: Institut Universitari d'Estudis Europeus 2008
Description: 31 p.
Abstract: La cooperació transfronterera ha obert un repertori de possibilitats desconegut fins a finals dels anys 80, propiciant les relacions entre els diferents nivells de govern a banda i banda de la frontera i fomentant l'aprenentatge dels actors. Pel que fa al País Basc, ha donat visibilitat a una comunitat definida pels seus sentiments de pertinença a banda i banda de les fronteres estatals. L'autor planteja també les seves limitacions.
Abstract: La cooperación transfronteriza ha abierto un repertorio de posibilidades desconocido hasta finales de los años 80, propiciando las relaciones entre los diferentes niveles de gobierno en ambos lados de la frontera y fomentando el aprendizaje de los actores. En cuanto al País Vasco, ha dado visibilidad a una comunidad definida por sus sentimientos de pertenencia a ambos lados de las fronteras estatales. El autor plantea también sus limitaciones.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Series: Institut Universitari d'Estudis Europeus. Governança Multinivell a la Unió Europea, "EUgov". Working papers
Series: Working Papers On Line (WPOL) ; Nº 22, 2008
Document: Working paper
Subject: Cooperació transfronterera ; País Basc



31 p, 232.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Working papers

 Record created 2012-12-11, last modified 2024-05-25



   Favorit i Compartir