Intranet de gestión documental
Costela Travé, Abel
Verge, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 99 p.
Resum: Aquest projecte es basa en la creació d'una intranet de gestió documental personalitzada i adequada a les necessitats de l'empresa. És una eina basada en la comunicació de l'empresa amb els treballadors des de qualsevol part del mon y per sobre de tot, en qualsevol moment, amb un accés ràpid, senzill i útil. Amb una programació web ampliable i optimitzable. Tot això seguint les regles marcades per als procediments ISO9001 i EN9100.
Resum: Este proyecto se basa en la creación de una intranet de gestión documental personalizada y adecuada a las necesidades de la empresa. Es una herramienta basada en la comunicación de la empresa con los trabajadores desde cualquier parte del mundo y sobretodo, en cualquier momento, con acceso rápido, sencillo y útil. Con una programación web ampliable y optimizable. Todo esto siguiendo las reglas marcadas por los procedimientos ISO9001 y EN9100 de cada una de las empresas del grupo.
Resum: This project is based on creating an intranet about a document management which is personal and appropriate to the needs of the company. It is a tool based on the communication between the company and the employees from anywhere around the world, moreover, at anytime with a fast access, simple and useful. It includes a web programation which can be made wider. This is possible following the rules of the ISO9001 and EN9100 process of each companies in the group.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: bachelorThesis
Matèria: Intranets (Xarxes d'ordinadors) ; Disseny i construcció

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/207131


99 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2013-02-25, darrera modificació el 2021-07-11   Favorit i Compartir